Κανόνες Forum - Azoros Forum
english greek
Home arrow Forum
Δημόσια ανακοίνωση delete
This is a sample public announcement.
Powered by eForum component for Elxis CMS, developed by Is Open Source
Κανόνες Forum
Διακεκριμμένο Προβολές 2550
Μη-συνδεδεμένος azoros
azoros
Administrator
Διαχειριστής
stars
Δημοσιεύσεις: 3
Προφίλ χρήστη  Ιστοσελίδα 
icon Κανόνες Forum
03 Νοέ 2011 16:23
share  
Το azoros.com.gr παρέχει υπηρεσία επικοινωνίας μέσω του φόρουμ σηζητήσεων. Ο χρήστης των σχετικών υπηρεσιών οφείλει να τηρεί τους παρακάτω κανόνες:

Κάθε χρήστης δικαιούται να εγγραφεί και να χρησιμοποιεί έναν λογαριασμό. Πολλαπλές εγγραφές και χρήση αρκετών λογαριασμών μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό όλων των λογαριασμών.

Περιεχόμενα και υπερσύνδεσμοι με πορνογραφικά, παράνομο downloading και "warez", κομματικά - πολιτικά ακραία, εθνικιστικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά, ανήθικα και προσβλητικά στοιχεία που μπορούν να παραβιάσουν νόμους απαγορεύονται.

Κάθε θέμα πρέπει να εντάσσεται στην αντίστοιχη θεματική ενότητα.

Βρισιές, Προσβολές εναντίον άλλων χρηστών ή του προσωπικού και ακατάλληλη γλώσσα τιμωρούνται με αποκλεισμό και διαγραφή από ολόκληρο το Φόρουμ

Τα greeklish δεν επιτρέπονται

Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση προσωπικών συζητήσεων (ingame μηνύματα/ ΠΜ, msn logs, irc logs κλπ) χωρίς την άδεια του αποστολέα. Παράβαση αυτού του κανόνα θα οδηγήσει σε διαγραφή του μηνύματος και προειδοποίηση του χρήστη.

Φωτογραφίες μπορούν να προστεθούν σε ποστ μόνο αν ο χρήστης που θα τις προσθέσει έχει πάρει την έγκριση όλων όσων απεικονίζονται σε αυτές. Σε αντίθετη περίπτωση οι φωτογραφίες ή τα link που οδηγούν σε αυτές θα αφαιρούνται και ο χρήστης που τις παράθεσε θα προειδοποιείται. Η Διαχειριστική Ομάδα , δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των φωτογραφιών, αλλά εναπόκειται στους ίδιους χρήστες να ενημερώσουν αν δεν έχει ληφθεί η έγκρισή τους για τη δημοσίευση.

Οι ιδιοκτήτες του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν, διαμορφώνουν, μετακινούν ή να κλείνουν οποιοδήποτε θέμα μηνυμάτων για οποιοδήποτε λόγο
Επεξεργάστηκε από admin στις 03 Νοέ 2011 18:35

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

wifi

banner_pasboubalas

banner_trapezaaimatos

fb. youtube.

Σήμερα Γιορτάζουν
Ξανθίππη, Πολυξένη
Κατασκευάστηκε από τον ΓΚΡΙΓΚΑ ΙΩΑΝΝΗ
Copyright (C) 2011-2019 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ. All rights reserved.